Jumaat-29 MAY 2009

Asalamualaikum..
lama dah tak post..
hari ni kira hari special tuk aku...
hehe,....
aku baru tahu hari ni burfday Hayyat, epy burfday lah yer..
tp bukan ni yg aku nak citer...
hehe...
actually, hari ni aku gi sekolah.
sebab dah janji kat kawan nak tolong betulkan laptop kakak dia...
aku sampai sekolah kul 9 kot.
aku parking kat luar jer, kat padang kan..
dari jauh aku nampak lah dak2 gurl kelas aku dulu, malas nak kuar tegur dorang, sebab aku ni pemalu orangnya..
hihi....
pastu tunggu dalam keta sambil layan game final fantasy-crisis core.
tgk kat side mirror nampak bas dari arah morib berhenti...
orang yang aku tunggu2 dah sampai..
hehe...
tp malangnya dia jalan jer trus masuk sekolah..
huhu...
rupanya dia tak perasan...
hehe...
pastu dia suh aku masuk sekolah, tp aku kan penyegan orangnya.
so tolak lah..
alih2 time aku nak masuk, dia lak kuar...
hehe...
aku trus masuk keta, dia datang kat keta, borak2 jap n bg laptop.
pastu bye2 lah kan...
aku pun pandu lah keta, sampai traffic light, aku antar mesej tanya, nak hantar kan ker?
sebab masatu dia dgn zuzaimah tgh tunggu bas taw...
aku pun gerak gi, pas traffic light aku benti kat tepi, tunggu dia reply mesej.
alih2 kan, dia nak tumpang, padahal umah aku dgn dia bertentangan jalan.
hehe... tp eppy giler....
pastu dia dgn zuzaimah nek lah keta, tp duk belakang sebb aku tak bg duk depan.
tak manis kan..
hehe...
bawak lah sampai kundang, hantar zuzaimah, pastu gi tg. sepat, time ni yang best...
dapat tgk umah bakal bapak n mak mertua aku...
hehe....
hantar dia sampai depan umah, dia suh buat uturn kat dalam kawasan umah sebab mak dia nak tgk aku..
ader ker patut, ajak lah masuk ker kalau nak kenal pun..
hehe...
tp aku tak ready gi ler...
hehe...
aku pun trus wat uturn kat umah orang len.
pastu hantar mesej bye2...
hehe...
tetiba rasa rindu lak kat dia..
k lah, nak hantar mesej kat dia..
c u..
salam...

4 comments:

.::FasiHaH::. May 30, 2009 at 8:56 AM  

g skula???cume ko ,hawa nzaima je la eh?
xde member2 len?
hmm...
suke la tu dpt jumpe...huhu

asamboyz90 May 30, 2009 at 10:43 AM  

ada lah seha, pipa, zalina, and sapa tah gi.....
aku tak jumpa dorang pun..
just tgk dari jauh jer....

.::FasiHaH::. May 30, 2009 at 10:22 PM  

Owh..dOrg watpe g skul??

::shopaholic-gurlz:: June 17, 2009 at 4:56 AM  

uish...dowg g skOla snyap2 je...
nk kne ni..haha~!
(jgn mara ye jal=p)

Post a Comment

About Me

My photo
It is enjoyable to eat something delicious, but the greatest joy is the time spent waiting for it.